Onze Diensten

AkCare helpt u graag om de juiste zorg voor uw situatie te bepalen. AkCare is een flexibele thuiszorgorganisatie met verschillende thuiszorgdiensten.

Onze Diensten

Verpleging

Bij gezondheidsklachten (korte termijn of chronisch) of een recente operatie kan verpleging nodig zijn. AkCare helpt graag hierbij door het leveren verpleegzorg bij cliënten thuis. De ervaren verpleegkundigen helpen u als cliënt met wondverzorging, medicatie zorg (het toedienen van injecties) en advies over het omgaan met ziekte.

Persoonlijke Verzorging

AkCare biedt ook persoonlijke verzorging aan zijn cliënten. Onder persoonlijke verzorging van AkCare valt het ondersteunen bij of het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen; het assisteren bij uiterlijke verzorging, het wassen of douchen, uit- en aankleden, eten, drinken en innemen van medicatie.

Begeleiding Individueel

AkCare biedt individueel begeleiding aan zijn cliënten. Afhankelijk van de situatie (van de cliënt) kan dit bij de cliënt thuis of op kantoor plaatsvinden. Onder individueel begeleiding van AkCare vallen onder meer het zorgen voor de (financiële) administratie van de cliënt, het onderhouden van de sociale contacten, hulp bij het plannen of uitvoeren van binnen- en buitens huis activiteiten. Kortom, AkCare wil de cliënt ondersteunen in al zijn dagelijkse activiteiten.

Begeleiding Groep (Dagbesteding)

Naast persoonlijke begeleiding biedt AkCare begeleiding aan cliënten in groepsvorm. Onder groepsbegeleiding worden creatieve-, educatieve- en ontspanningsactiviteiten aangeboden op basis van de doelen van cliënten. Deze activiteiten hebben als doel het ondersteunen van cliënten in hun dagelijks functioneren op het gebied van psychische- en lichamelijke gezondheid, sociale contacten en redzaamheid. De dagactiviteiten nemen plaats op locatie in een groepszaal.

Huishoudelijk Hulp

Voor cliënten die zelfstandig wonen maar niet (meer) in staat zijn om zelf te zorgen voor de huishouden, biedt AkCare huishoudelijke hulp. De hulpverleners helpen graag bij taken die niet zelf uitgevoerd kunnen worden, zoals schoonmaakklussen, kleding wassen, etc.

Nachtzorg

AkCare biedt ook nachtzorg aan zijn cliënten. Cliënten die ’s avonds, ’s nachts en in het weekend verpleging of (ondersteuning bij) persoonlijke verzorging nodig hebben, hulp bij het opstaan en naar bed gaan, toiletbezoek, etc., kunnen zich hiervoor aanmelden. AkCare biedt ook tijdelijke nachtzorg aan cliënten.

Beter thuiszorg is onze missie

to: Als u onze diensten dringend buiten onze openingstijden nodig hebt, bel dan het noodnummer voor hulpdiensten.

+31 (0) 20 – 737 11 41

info@akcare.nl

Bouwerij 95 1185XW Amstelveen